Σήμερα: 24 - 02 - 2018
Ακτοπλοϊκώς

Σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με ανταγωνιστικούς ναύλους και με τη μέγιστη δυνατή συχνότητα δρομολογίων ...
Αεροπορικώς

Η ιδιαίτερη προσέγγιση καθώς και η πλήρης εξειδίκευση, βασικές προϋπόθεσεις για την εύρυθμη εξέλιξη μίας αεροπορικής μεταφοράς, αποτελούν τους κύριους άξονες της εταιρείας μας ...
Οδικώς

Η ανάγκη για διείσδυση σε νέες αγορές αλλά και η δημιουργία νέων προϊόντων με σκοπό την ποικιλία υπηρεσιών προς τους πελάτες, μας ώθησε στην δημιουργία τμήματος ...
 
Εταιρεία

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Κύρια ενασχόληση της N.M. MEDCARGO FREIGHT LOGISTICS LTD αποτελεί η θαλάσσια μεταφορά φορτίων με containers. Σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες με ανταγωνιστικούς ναύλους και με τη μέγιστη δυνατή συχνότητα δρομολογίων καλύπτοντας γεωγραφικά κάθε άκρο της υφηλίου.

Η μεγάλη ποσότητα διακινούμενων container καθώς και ο αριθμός και η ποιότητα των πελατών μας, δίνουν μια ισχυρή δυναμική στην εταιρεία κατατάσσοντας μας ως μία από τις πρωτοπόρους του κλάδου.

Απαντώντας στις ανάγκες της αγοράς, η N.M. MEDCARGO FREIGHT LOGISTICS LTD δραστηριοποιείται δυναμικά στο εμπόριο μερικών (groupage) φορτίων δημιουργώντας γραμμές από και προς τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου σε εβδομαδιαία βάση.

H πολυετής εμπειρία, η εξαιρετική τεχνογνωσία και η μεγάλη αξιοπιστία του προσωπικού μας, δημιουργούν τις προυποθέσεις έτσι ώστε η N.M. MEDCARGO FREIGHT LOGISTICS LTD να καθιερωθεί τόσο στο ναυτιλιακό χώρο όσο και στις συνδυασμένες μεταφορές, που τόσο προτιμούνται από εισαγωγείς και εξαγωγείς και με παγκόσμιο κύρος πελάτες.

ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ
Με πελατοκεντρική φιλοσοφία, καλύτερο service και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στο ποικίλο πελατολόγιο της, η N.M. MEDCARGO FREIGHT LOGISTICS LTD επεκτείνεται και επενδύει δυναμικά, σε όλα τα μέσα με:

  • Νέες, πρωτοποριακές τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα του κλάδου μεταφορών.
  • Περαιτέρω ανάπτυξη της, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διοίκησης μεταφορών, παρακολούθησης και ελέγχου του φορτίου μέσο on-line συστήματος
  • Ανταγωνιστικούς ναύλους από / προς όλους τους προορισμούς, με υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος υπηρεσιών.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Η μεταφορά είναι ένα έργο ευθύνης και αξιοπιστίας που συνιστάται στις ικανότητες του μεταφορέα να παράγει μείωση του κόστους, να ισορροπεί ανάμεσα στους παράγοντες του συστήματος διακίνησης και να διευθύνει αποτελεσματικά με κατάλληλο έμψυχο υλικό και σύγχρονα «εργαλεία». Τα αποτελέσματα αυτής της τέχνης είναι ορατά στους Πελάτες μας. Η εταιρεία μας παράγει και διαθέτει μόνο υψηλής ποιότητας έργο μεταφοράς ... ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.

2006 N.M. MedCargo. Σχεδίαση και Προγραμματισμός eLab Ltd